loading

Terms of use – Brukervilkår

Vilkår for bruk av nettsiden

Denne siden (sammen med dokumentene den refererer til på den) forklarer vilkårene for bruk av vår nettside, enten som gjest eller registrert bruker. Vennligst lese bruksvilkårene nøye før du begynner å bruke denne siden. Ved å bruke nettsiden vår indikerer du at du godtar disse vilkårene for bruk og at du godtar å følge dem. Hvis du ikke godtar disse bruksvilkårene vennligst avstå fra å bruke nettsiden vår.

Informasjon om oss

Brubakken.no er en nettside som drives av Brubakken AS. Vi er registrert i Norge under organisasjonsnummer 930730556. Vi har vårt hovedkontor og handelsadresse på:

Floodmyrvegen 26

3946 PORSGRUNN

 Tilgang til vår nettside

Tilgang til nettsiden vår er tillatt midlertidig, og vi forbeholder oss retten til å trekke tilbake eller endre tjenesten vi tilbyr på nettsiden vår uten varsel (se nedenfor). Vi vil ikke være ansvarlige hvis siden vår av en eller annen grunn er utilgjengelig på et tidspunkt eller i en periode.

Ved behov kan vi begrense tilgangen til noen deler av eller hele nettsiden for brukere som har registrert seg hos oss.

Når du bruker nettstedet vårt må du overholde bestemmelsene i våre retningslinjer for akseptabel bruk av Brubakken.no

Hvis du velger eller får tildelt den brukeridentifikasjonskode, passord eller annen informasjon som en del av våre sikkerhetsprosedyrer, må du behandle slik informasjon som konfidensiell og du må ikke avsløre den for en tredjepart. Vi har når som helt rett til å deaktivere enhver brukeridentifikasjonskode eller passord, enten det er valgt av deg eller tildelt av oss, hvis du etter vår mening ikke har overholdt noen av bestemmelsene i disse brukervilkårene.

Du er ansvarlig for å gjøre alle ordninger som er nødvendige for at du skal ha tilgang til nettstedet vårt. Du er også ansvarlig for å sikre at alle personer som får tilgang til nettstedet vårt via internettforbindelsen er klar over disse vilkårene, og at de overholder dem.