loading

Maskinservice, teknisk support og reservedeler til truck og andre maskiner er en stor og viktig del i vår virksomhet. Vi utfører maskinservice og vedlikehold på alt av maskiner for anlegg og materialhåndtering. Våre teknikere har bred kompetanse og lang erfaring både fra vårt brede produktspekter og andre maskiner som gjør at Brubakken fremstår som den ledende og mest selvstendige servicepartneren innen truckbransjen i Norge. Vi kan inngå serviceavtaler på hele eller deler av din maskinpark.

Fra vårt sentrallager leveres deler til truck og andre maskiner. Vårt personell har lang erfaring og et bredt kontaktnett til leverandører over hele verden. Foruten deleleveranser til våre egne produkter, har vi et godt system for anskaffelse av deler til alle typer truck og maskiner.

Vi kan tilby deg følgende typer maskinserviceavtaler. Hver av avtalene har også fleksibilitet slik at du kan finne en løsning som passer ditt behov. Kontakt oss så skreddersyr vi en løsning for akkurat din maskinpark.

Service

Brubakkens teknikere har lang og bred erfaring og er spesialisert på maskiner i truckbransjen. Vi jobber med alle maskiner uansett merke.

Support

Vår supportavdeling hjelper deg med enkle spørsmål og problemer på telefon, her kan du også bestille reservedeler og felttekniker om det skulle behøves. Vi jobber med alle merker i truckbransjen.

Reservedeler

Rask levering av reservedeler til de fleste maskiner og merker i truckbransjen.


SAKKYNDIG KONTROLLFOREBYGGENDE MASKINSERVICE
Sakkyndig kontroll etter Arbeidsmiljøloven 703 § 13.1 om undersøkelse av arbeidsutstyr utført av sakkyndig virksomhet § 25 Smøring, justering og kontroll av vedlikeholds punkter i henhold til maskinens vedlikeholdsprogram.
FULLSERVICEFULLDRIFT
Smøring, justering og kontroll av vedlikeholdspunkter i henhold til maskinens vedlikeholdsprogram. Avtalen kan inkludere olje, filter og reise. Smøring, justering og kontroll av vedlikeholdspunkter i henhold til maskinens vedlikeholdsprogram, samt reparasjon etter behov ved normal slitasje. Avtalen inkluderer deler, timer og reise.
(Fulldriftsavtalen tilbys ikke på alle maskintyper.)

Brubakkens teknikere har lang og bred erfaring og er spesialisert på maskiner i truckbransjen. Vi jobber med alle maskiner uansett merke.